1. Опитали сте всичко друго и не се получава

Били сте на много и различни курсове. Учили сте английски език в училище, после в стандартни курсове, писали сте домашни и сте се явявали на тестове. Дори сте си наели частен учител, който да ви отделя цялото необходимо внимание, за да се справите със затрудненията си, но и това не е помогнало. Накрая сте се отказали и когато някой край вас спомене темата, стомахът ви свива и се надявате разговорът да приключи по-бързо. Или пък си имате шега по този повод и я вадите от джоба си в точния момент. Вече сте се разочаровали и мислите, че проблемът е у вас.

Ако е така, ние сме на ваше разположение! Истината е, че все още не знаете, че има и друг път, друг начин да се отпуснете и да овладеете езика. 

2. Искате да изненадате себе си

Всичко традиционно ви отегчава, бихте искали ученето да ви носи радост, лекота и свобода. Знаете, че чрез Сугестопедията ще изпитате нещо различно и смятате, че е дошло време за това. Не искате да отлагате повече, изпълнение сте с любопитство и вълнение да се впуснете в ново преживяване и да разширите хоризонтите пред себе си. Препоръките на приятелите ви и отзивите, които сте открили в интернет ви правят нетърпеливи да изпитате метода от първо лице.

Ако е така, ние сме на ваше разположение! Малцина са останали безразлични пред невероятната и вдъхновяваща атмосфера на сугестопедичните ни курсове. 

3. Заминавате или започвате нова работа

Вече имате самолетен билет, или тъкмо са ви предложили позиция, която изисква владеене на английски език. Очаква ви голяма промяна и искате да сте подготвени, да имате повече увереност, когато пристигнете на новото място. Знаете, че сугестопедичните курсове по английски език са 25-дневни и този кратък и интензивен период на обучение отговаря напълно на нуждите ви. Трудно можете да намерите друг подобен курс, в който големият обем информация за кратко време да се усвоява с такава лекота.

lАко е така, ние сме на ваше разположение! Особено ви препоръчваме курса по Английски език за пътувания и бизнес комуникация, воден от американката Джо Анна Гейтс.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.