Работа при нас

Спонсорска програма за преподаватели – сугестопедагози

 

Център по класическа сугестопедия Алегро Виваче обявява спонсорска програма, покриваща разноските за обучение в метода Сугестопедия, както и предложение за дългосрочно сътрудничество с одобрените кандидат-преподаватели, които преминат успешно четирите модула на обучителния курс.

Ставайки част от екипа на Алегро Виваче, вие ще имате възможността да доразвивате придобитата квалификация в отлични работни условия, да получавате подкрепа и сигурност в професионалния си път.

Ако сте вдъхновен и търсещ човек, преподавателската работа е ваше призвание и имате желание да надградите професионалния си опит, опознавайки една от най-успешните методики в света, ви приветстваме да се присъедините към нас. Можете да заявите участието си в нашата спонсорска програма като изпратите своето професионално резюме, придружено от мотивационно писмо и копие от диплома за професионална квалификация на e-mail адрес: visit@suggestopediabg.com.

Обединявайки потенциала и усилията си, можем заедно да продължаваме делото на великия български учен и хуманист, проф. д-р Георги Лозанов, и да го представяме пред света. От нас, преподавателите, зависи и изграждането на новата култура на общуване, в която вярваше и за която работеше професора до последния си дъх.

Ние не предлагаме просто работа, а ви каним да участвате в една смислена кауза!

 

Актуални отворени позиции:

В момента разполагаме с отворени позиции за преподаватели по английски език, италиански език за възрастни, както и за немски език за деца.

Винаги ценим хората, които искат да се развиват и имат умения, с които биха  спечелили нашето внимание. Ако сте опитен педагог, който вярва, че работата може да носи удоволствие и методът Сугестопедия Ви вълнува и вдъхновява, Вашата автобиография ще бъде добре дошла по всяко време!

Групата Алегро Виваче предлага работа и за админитративен персонал. Нужно е кандидатите да имат опит и специално отношение към образованието.