Средно ниво, B1-B2

Френски език за възрастни

Това е програма, подходяща за обучение по комуникативен френски език за нива В1 и В2 от общоевропейската езикова рамка. Учебното съдържание включва теми за разговор, които естествено надграждат придобитите в предишни курсове умения, като разширяват познанията и дават увереност за общуване на по-високо ниво.

ОПИСАНИЕ НА КУРСА

Високото средно ниво на обучение включва активиране на набор от лексикални и граматически единици, които биха били полезни за един човек, добре навлязъл в новия език, който има нужда от разработване на говорните си умения и добиване увереност, както и изчистване на речта от грешни вече придобити навици.

ПРЕДСТОЯЩИ КУРСОВЕ

Няма предстоящи курсове

КОНКРЕТНИ ПАРАМЕТРИ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Интензивните курсове са 100 учебни часа разпределени в 25 работни дни, в 5 поредни седмици с по 4 уч.ч. (сутрин или вечер).

МАЛКИ ГРУПИ

Стандартните групи са между 6 и 12 човека. При група под 6 човека, обучението е по-интензивно, с хорариум 80 учебни часа.

ЦЕНА

660 лв. (6.60 лв./ уч.ч.) с включени допълнителни учебни материали. Учебникът е на стойност 30лв. Разгледайте специалните ни условия.

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Високо средно ниво B1-B2 се води от сертифицирани сугестопедагози Теодора Данаилова и Ирина Димитрова.

УЧЕБНИК

Учебникът Rencontre à Paris  е създаден от Златка Иванова и Елена Левакова, под надзора на проф. д-р Георги Лозанов.

ВХОДЯЩО НИВО

За да предоставим най-подходящия курс за своите клиенти, провеждаме безплатно събеседване за определяне на ниво.

ПОЛЗИ ОТ ОБУЧЕНИЕТО

  • свободно използване на чуждия език в различни ситуации от ежедневието, с натрупан активен и пасивен речников запас от около 2000 нови думи, фрази и основни граматически конструкции;
  • развиване на говорните умения, уменията за слушане и разбиране, четене, както и писмени умения в по-горните нива;
  • запознаване с културата, изкуството, литературата на страните, в които се говори езика;
  • създаване на полезни навици за работа в екип и за самообучение;
  • разкриване на интелектуалните, творчески, емоционални и паметови резерви на личността;
  • учене без напрегнатост и стрес, както и повишаване на общия тонус, увереност и мотивация на участниците в курса.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

В Алегро Виваче работим с оригиналната българска образователна методика, Сугестопедия, която е утвърдена и силно препоръчана от ЮНЕСКО.

Благодарение на методологията, заложена в основата на обучението, както и на специално обучените преподаватели, резултатите при нас винаги са добри.

Предоставяме сертификат за всяко успешно завършено езиково ниво, и също, при заявка, сертификат от ЦПО, за ключова компетентност по език като част от професия.

ОТЗИВИ ЗА НАС

"Това беше едно от най-хубавите преживявания, които съм имала. Всеки ден бях страшно мотивирана и щастлива да посещавам курса. Хареса ми всеки един аспект от обучението и ми се иска този метод да можеше да се използва в училищата и университетите, защото е най-ефективният и бързо научаващ метод, на който съм попадала. Имах късмета да съм в групата на Md Pompidou, която е една от най-добрите учители, които съм имала. Тя е много лъчезарна и има отличен подход. Благодаря ви от все сърце за хубавото преживяване!"

Елица Софтева, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Април 2016

2017-12-13T09:07:06+00:00

Елица Софтева, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Април 2016

"Това беше едно от най-хубавите преживявания, които съм имала. Всеки ден бях страшно мотивирана и щастлива да посещавам курса..."
"Страхотно преживяване! Сугестопедията е метод, който ми помогна да превъзмогна притесненията да говоря на френски език, дори да пея, което преди ми изглеждаше абсолютно невъзможно, извади от мен неподозирано въображение и артистични умения. Но това едва ли щеше да се случи, ако Теодора Данаилова не беше толкова отдадена, с усет към хората, чувство за хумор, лекота на преподаване и не на последно място задълбочени познания в езика, включително в разговорния френски език. Много благодаря за всичко!"

Анелия Горянова, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Април 2016

2017-12-13T09:11:25+00:00

Анелия Горянова, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Април 2016

Страхотно преживяване! Сугестопедията е метод, който ми помогна да превъзмогна притесненията да говоря на френски език, дори да пея, което преди ми изглеждаше абсолютно невъзможно..."
"Теодора е страхотен преподавател с изключително чувство за хумор и голям ентусиазъм. Chapeau!"

Десислава Танева, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Февруари 2016

2017-12-13T09:12:54+00:00

Десислава Танева, курсист по френски език
преподавател: Теодора Данаилова, Февруари 2016

"Теодора е страхотен преподавател с изключително чувство за хумор и голям ентусиазъм. Chapeau!"
"Препоръчвам на всеки, който иска да научи нов език, но няма време за обикновен курс. Гарантирам 100% забавление, никакво напрежение, само смях, усмивки и хубави моменти! Един по-различен, някои биха казали “странен”, но най-ефективният метод за усвояване на чужд език."

Моника Тотева, курсист по френски език
Преподавател: Теодора Данаилова, Октомври 2017

2017-12-13T09:23:23+00:00

Моника Тотева, курсист по френски език
Преподавател: Теодора Данаилова, Октомври 2017

"Препоръчвам на всеки, който иска да научи нов език, но няма време за обикновен курс. Гарантирам 100% забавление , никакво напрежение, само смях, усмивки и хубави моменти!..."