ЦЕНОВИ ПОЛИТИКИ

ЗАПИСВАНЕ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За да се запишете за езиков курс при нас е нужно да резервирате ден и час за първоначално събеседване-тест с преподавател, който ще определи с точност нивото ви и ще ви даде по-конкретна информация за предстоящите курсове, както и за метода Сугестопедия.

При желание да посетите предстоящ курс, бихте могли да резервирате своето място, заплащайки сумата от 150лв. като капаро. Имате възможност да заплатите таксата за своето обучение в брой в някой от центровете ни, както и по банков път.

Банкова сметка:

Получател:
„ПЛАНЕТ 21“ ООД
„ПроКредит Банк България“ АД
BIC: PRCBBGSF
IBAN:BG50PRCB92301033867010

Бихте могли да се възползвате от фирмено заплащане на обучението си, за което ще ви издадем фактура, както и всички документи, които се изискват от организацията, в която сте служител.

КУРСОВЕ И ЦЕНОРАЗПИС

Център Алегро Виваче предлага на своите курсисти интензивни и екстензивни курсове с продължителност от 72уч.ч. до 100 уч.ч. за възрастните и от 60уч.ч. до 120уч.ч. за децата.

Деца

 • Първоначална среща-събеседване –безплатно
 • Цена за интензивен летен курс от 60 уч.ч. – 1 модул – 490лв. (с включени учебни материали)
 • Цена за екстензивен целогодишен  курс  от 120 уч.ч. – 2 модула по 490лв. (с включени учебни материали)
 • Цени за индивидуално обучение: едно безплатно пробно посещение, 1 посещение – 40лв.;  5 посещения 175лв; 10 посещения – 300лв.

Възрастни

 • Първоначална среща-събеседване –безплатно
 • Цена за интензивен курс от 72 уч.ч. – 760лв. + 30лв. за учебник (10.55лв/уч.ч.)
 • Цена за интензивен или екстензивен бизнес курс от 80 уч.ч. –  960лв. + 30лв. за учебник (12.00лв/уч.ч.)

След завършване на всеки курс получавате сертификат за ниво, а имате възможност да получите и сертификат от ЦПО за ключова компетентност по език  като част от професия.

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

Образователна група Алегро Виваче предлага за своите лоялни клиенти специална клубна отстъпка. Можете да се възползвате от нея в случай, че сте участвали в поне един интензивен езиков курс към езиков център Алегро Виваче или вашето дете е ученик в ЧСОУ Артис.

 • Клубната отстъпка е в размер на 5%, като при възможност за друга, по-голяма отстъпка, се взима предвид по-голямата. Клубната отстъпка важи за:

езикова програма за възрастен към център Алегро Виваче
езикова програма за деца към център Алегро Виваче

*Клубната отстъпка не важи за таксата за целогодишно обучение в ЧСОУ Артис или за корпоративни обучения, за които се изготвя индивидуална оферта.

 • При едновременно записване на втори и всеки следващ член от семейството в езиков курс за възрастни към център Алегро Виваче, получавате 10% отстъпка от втората такса;
 • При едновременно записване на второ и/или трето дете от семейството, се ползва 20% отстъпка от втората и третата такса;
 • При записване в езиков курс към център Алегро Виваче на дете, което се обучава в ЧСОУ Артис, или на родител, чието дете учи там, получавате 10% отстъпка от таксата на курса.

Образователна група Алегро Виваче цени своите клиенти и затова предоставя допълнителни отстъпки и привилегии за редовни посетители. За тях бихте могли да получите повече информация и по време на самото обучение.