ЕКИП

КОИ СМЕ НИЕ

Център Алегро Виваче е вдъхновен от оригиналната българска методика на проф. д-р Георги Лозанов, Сугестопедия. Нашата визия е развитието на една по-хуманна и ефективна образователна система и вярваме, че спазвайки и учейки се от принципите на Сугестопедията, ще успеем да я постигнем за нашата страна в обозримо бъдеще.

Нашият екип се състои от млади и амбициозни преподаватели, обичащи своята професия, всеотдайни и вярващи в безграничния потенциал на своите ученици. Те са филолози с богат опит, обучени и сертифицирани в метода Сугестопедия, запознати и интересуващи се от всички методики и системи, които допринасят за по-ефективно и хуманно обучение. Някои от нашите преподаватели са чужденци, а други, в допълнение към националната си правоспособност, имат и международна квалификация Cambridge CELTA. Нашите педагози работят под наблюдението на екип от преподаватели и изследователи, работили дълги години в Института по сугестология с д-р Лозанов. Освен че могат да почерпят директно от опита на първите свидетели на създаването и доказването на тази високоефективна методика, със съдействието на старшите сътрудници от института преподавателите ни създават сугестопедични учебници и разработват ефективни учебни програми.

Като член на Оптима, Българската асоциация за качествени езикови услуги, единствено Алегро Виваче интегрира в класическата сугестопедия новите европейски постижения в езиковото образование.

rosen-big

Росен Кукошаров

Английски език

dragomir

Драгомир Маринов

Английски език

teachers/dobromira-chifudova

Добромира Чифудова

Немски език

IskraMokanova_AllegroVivace

Искра Моканова

Английски език

maya

Мая Райкова

Италиански език

20952994_10213811523222810_1495694140961279896_n

Люси Обретенова

Английски език за деца

irina-big

Ирина Димитрова

Френски език

TeodoraDanailova_AllegroVivace

Теодора Данаилова

Френски език

krum-big

Крум Георгиев

Италиански език

преподавател, сугестопедагог, Джо Анна Гейтс

Джо Анна Гейтс

Английски език

VeraBabich_AllegroVivace

Вера Бабич

Руски език

14125155_10153808809382647_2100187212817670052_o

Мила Матева

Английски език за деца

team-img-1

Радмила Христова

Английски език

team-img-2

Борислава Раленкова

Английски език

01_photo-Andi-207x300

Андриана Димитрова

Английски език

emilia-big

Емилия Станева

Немски език

IvelinaPanicharova_AllegroVivace

Ивелина Паничарова

Испански език

194973_379793065415694_1202628867_o

Аксиния Стаменкова

Английски език за деца

МИСИЯ

В Алегро Виваче работим, за разпространението на Сугестопедията като учебен метод, разкриващ безкрайния потенциал на човешката личност. Стремежът ни е да дадем възможност на максимално много хора – деца и възрастни, да се докоснат до специалния вид изкуство, която тази научна методика създава, и да придобият знания и умения чрез възвърната си любов към ученето, с висока мотивация, с лекота и радост.

Ние работим за запазване на класическата сугестопедия като доказано най-значим български принос към световната педагогика, държейки на високото качество на работа. Чрез постоянна методическа подкрепа от старши преподаватели и методисти се грижим за развитието на специалисти-сугестопедагози, вдъхновени да продължат стремежа ни към смислена и високоефективна образователна система, която има грижа и отношение към здравето на всеки един ученик.