Руски за Деца и Юноши

по метода на класическата сугестопедия

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Всеки родител желае детето му да развива успешно интелектуалните си и творчески заложби. Всяко дете мечтае да играе повече, да открива света, да прави нещо смислено за самото него. Да научи бързо чужд език може всяко дете, когато има събуден интерес и мотивация, когато ученето не прилича на учене, а по-скоро на една весела, приказна и красива игра!

В Алегро Виваче, с помощта на средствата на метода Сугестопедия, чрез умствена релаксация и ненапрегната концентрация, с помощта на изкуството децата учат чужд език с радостно усещане и усвояват знания по един ненатрапчив и близък до тяхното естествено емоционално състояние начин. В творческата и подкрепяща среда, създадена от опитни сугестопедагози, децата проговарят на английски език, учат се на уважение и учтивост, на добро възпитание, на взаимна подкрепа и работа в екип, на инициативност и позитивно отношение към процеса на учене. Обучението по този метод се отразява положително върху цялостното развитие на детето – то става по-уверено, мотивирано и любознателно.

Алегро Виваче предлага сугестопедични курсове по руски език за деца и юноши от 6 до 13 години. Програмата включва екстензивни и интензивни курсове в различни нива, съобразявайки се и с възрастта на детето. Определянето на нивото на децата и включването им в подходяща група се извършва след провеждане на входящ тест с предварителна уговорка по телефона.

Индивидуалната ни програма за ученици в Алегро Виваче е изцяло съобразена с потребностите на вашето дете и е достъпна, както под формата на единични консултации, така и като пакетна услуга.

Отличителни характеристики на нашите курсове:

  • Системен методически подход в съчетание с концентративно спокойствие, спонтанна и радостна среда.
  • Учене чрез игра, което подкрепя децата да експериментират и откривателстват, да са спокойни в процеса на комуникация и групова интеракция.
  • Класическата музика и изкуство, като основни художествени средства, не само помагат за по-добро възприятие, но и развиват у децата усет към естетиката и изкуството.
  • Специално разработени авторски учебни материали от екип от преподаватели, под ръководството на доц. д-р Галя Матева, дългогодишен сътрудник на проф. д-р Георги Лозанов в Института по сугестология.
  • В края на обучението, след положен тест, децата получават сертификат за завършено ниво спрямо нивата на Общата европейска езикова рамка.