Теодора Данаилова

След като премина повече от успешно двумесечното обучение за сугестопедагог, Теди стана част от екипа, който с вдъхновение и любов помага на курсистите на Алегро да проговорят с лекота чужд език.

Любовта на Теди към френския език и високото ниво, на което го владее в съчетание с овладяването на сугестопедичния метод на преподаване й дават възможността да сбъдне мечтата си – да предава знанието си за езика в условия на хармония, любов и свобода. А лъчезарната й природа и ведра усмивка допринасят за създаването на приятелска атмосфера по време на курса по френски.

Теди е родена за сугестопедагог. Рядко се среща човек, който с такава лекота и бързина навлиза в метода.“, е мнението на доц. Галя Матева, която ръководеше обучението на чуждоезиковите сугестопедагози това лято. Мнение, което беше споделено от всички останали участници в обучението, които играеха ролята на курсисти по време на практическите изпити на Теди.

Теди се подготвя с много ентусиазъм и очаква с нетърпение първите си курсисти на 28 септември, когато стартира курса за начинаещи по френски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.