Дом на Москва в София - дом на Алегро Виваче

Алегро Виваче” отпразнува откриването на втория си сугестопедичен център за възрастни

„Алегро Виваче“ сугестопедия център разтвори вратите на своя втори сугестопедичен дом . Ден след празника на българската просвета и култура, на 25 май, гостите на събитието имаха възможността да разгледат прекрасната сграда на „Дом на Москва“ в София и да се потопят в аристократично – сугестопедичната атмосфера на новия филиал на „Алегро Виваче“.

Броят на гостите, приятелите и колегите, които уважиха откриването надхвърли 100 души, които с радост споделиха впечатления, емоции и препоръки по време на неофициалния коктейл след края на събитието. Те имаха възможност да се запознаят с новите преподаватели в екипа на „Алегро Виваче“, да поговорят помежду си и да прекарат приятен неделен следобед заедно.

По време на събитието обръщение отправи основателят на „Алегро Виваче” г-н Пламен Натов. Той разказа накратко за историята на центъра, постигнатите дотук резултати и очерта бъдещите планове и хоризонтите за развитието на сугестопедията в сферата на езиковите курсове.

Обръщение направи и един от специалните гости на събитието – доцент Галя Матева – основател на Българска асоциация за качествени езикови услуги „Оптима”, чиито член съвсем наскоро стана и център „Алегро Виваче”.

Събитието бе удостоено с поздравителни писма от Ангелина Караславова – сугестопедагог и обучител на сугестопедагози – обучител на новото поколение сугестопедагози в езиковия център и от председателя на Парламента на Република България г-н Михаил Миков, които пожелаха попътен вятър на „Алегро Виваче“ и отправи пожелания за бързо и успешно развитие на сугестопедиятa.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.