екип Алегро Виваче

Център по класическа сугестопедия „Алегро Виваче“ с вълнение приветства своето ново поколение сугестопеди, което се присъединява към екипа на Центъра в мисията за популяризиране на Сугестопедията като учебен метод, разкриващ безкрайния потенциал на човешката личност.

Новите преподаватели по английски, италиански, испански и немски език се обучиха в рамките на майсторския клас на Ангелина Караславова – дългогодишен сугестопедагог, сътрудник на проф. д-р Лозанов, автор на книги и учебници по сугестопедия, преподавател по английски език и сертифициран лично от професор Лозанов обучител на сугестопеди. Г-жа Караславова e работила заедно с професор Лозанов в „Института по сугестология“, където става част от научно-изследователския екип, положил основите на Сугестопедията във вида, в който я познаваме и прилагаме днес. Тя продължава работата си с проф.д-р Георги Лозанов и проф.д-р Евелина Гатева в Австрия, където живее и до днес.

Специален гост на обучението бе доц. д-р Галя Матева – председател на Българската асоциация за качествени езикови услуги и дългогодишен сътрудник в Института по сугестология на проф. д-р Георги Лозанов, защитила успешно научна дисертация на сугестопедична тема в Москва.

Новите преподаватели, които съвсем скоро ще ви представим, се докоснаха до историята на сугестололията и сугестопедията и дългогодишния научен и практически опит на госпожа Караславова от Златните години на Сугестопедията в България. Получиха ценни познания за прилагането на сугестопедията и придържането към идеите и заветите на доктор Лозанов.

Добре дошли, приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.