От „Алегро Виваче“ имахме щастието за втора поредна година да участваме във фестивала „Седмица на Вяра, Надежда и Любов“.

Нашата сугестопедична шатра се превърна в център на внимание и любопитни погледи и ни даде възможността да споделим за възможностите, които дава Сугестопедията на всеки заинтригуван от метода наш гост.

Седмица на Вяра, Надежда и Любов бе организирана от Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО – ДОБРИ” в периода 16 – 22 септември, по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.

В рамките на дните ще се проведоха поредица от концерти. Участие ще взеха народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, улични музиканти, актьори и певци в неравностойно положение. Проведоха се специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок музиката, както и Фестивала за поп рок музика – София 2012.

Фестивала протече в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители” и също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, като се предостави възможност на зрителите да изберат песен на публиката.

 

6 коментара за “Седмица на Вяра, Надежда и Любов и една сугестопедична шатра

  1. 566613 57911Great paintings! This is the kind of info that really should be shared about the internet. Disgrace on Google for now not positioning this publish upper! Come on more than and talk more than with my site . Thanks =) 33196

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.