От „Алегро Виваче“ имахме щастието за втора поредна година да участваме във фестивала „Седмица на Вяра, Надежда и Любов“.

Нашата сугестопедична шатра се превърна в център на внимание и любопитни погледи и ни даде възможността да споделим за възможностите, които дава Сугестопедията на всеки заинтригуван от метода наш гост.

Седмица на Вяра, Надежда и Любов бе организирана от Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО – ДОБРИ” в периода 16 – 22 септември, по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.

В рамките на дните ще се проведоха поредица от концерти. Участие ще взеха народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, улични музиканти, актьори и певци в неравностойно положение. Проведоха се специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок музиката, както и Фестивала за поп рок музика – София 2012.

Фестивала протече в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители” и също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, като се предостави възможност на зрителите да изберат песен на публиката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.