групата на Теди - октомври 2015 г.

След 5 седмици интензивна работа в сугестопедичния курс по френски можем да поздравим Теди и нейната група за работата, която са свършили.

Курсът вървеше леко и приятно. Курсистите бяха отворени, без задръжки и притеснения.“, споделя Теди след края на преживяването. Като част от обучението участниците са преминали през множество забавни игри, които са им помогнали да усвояват материала с лекота. Учебното съдържание е ставало повод да се водят наистина интересни разговори, чието ниво Теди преценява като много добро.

От една седмица уча френски език в Алегро Виваче без да имам никаква предварителна подготовка. Давам си сметка колко мощен е този метод и как в един момент в главата ми започнаха да прехвърчат думи и изречения на френски. Започнах лека-полека да го говоря и чета без да полагам допълнителни усилия от моя страна, а само посещавайки часовете. Не съм вярвал, че това е възможно! Не мога да не спомена и преподавателката Теодора Данаилова. Просто с такава лекота и с такова внимание прави нещата, че наистина създава усещане за спокойствие и леснота докато учим. На супер професионално ниво е! Истински адмирации и огромно благодаря и на нея, и на екипа създал и подбрал тези чудесни хора! Au revoir et à bientôt :)“, сподели още в началото на курса с нас Мартин Рохани за своето преживяване.

Курсистите са се справили чудесно и с финалната задача, а именно да създадат свой собствен филм. Времето за подготовка е било няколко дни, в които творците са създали сценарий, направили са репетиции. „Справиха се блестящо !“, казва Теди доволна от крайния резултат.

Цялостното наблюдение на Теди е, че колкото по-активно се работи по време на курса, толкова по-добри резултати можем да очакваме в края.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.