преподавател, сугестопедагог, Джо Анна Гейтс

Преподавателят по английски език Джо Анна Гейтс е най-новото попълнение в екипа на „Алегро Виваче“. Любовта към ученето и преподаването на чужд език я довежда у нас, на хиляди километри от дома й в САЩ.

Опитът й включва участието в международни образователни доброволчески мисии, в които тя открива страстта си по преподаването. След като завършва CELTA, Cambridge certification за преподаване на английски език на възрастни, тя се запознава със метода Сугестопедия и веднага разбира, че иска да го усвои и да преподава според принципите му.

Личният й опит на възрастен човек, който изучава чужд език й помага да осъзнае, че тази мисия е възможна и в пъти по-приятна чрез радост, игри, музика и изкуство. Именно търсенето на по-добър начин за учене и преподаване среща Джо със Сугестопедията.

Освен преподаването, Джо обожава и пътуването и срещите с нови хора. Именно любопитството я кара да напусне щатите и да предприеме обиколка на Балканския полуостров, която включва и България. Идеята да заживее в България я вдъхновява и след сертификационното си обучение за преподавател, тя избира да остане у нас като преподавател в „Алегро Виваче“.

Курсистите в първите й групи са очаровани от нейната естественост, грижа и отзивчивост. Следват отзиви за работата й, които я карат да се гордее и още веднъж да си даде сметка, че преподаването метода е нейно призвание.

Ето какво споделят нашите курсисти за нея:

Курсът по бизнес английски език беше приятно и полезно изживяване. Харесва ми формата на обучение – без стрес и притеснения. Човек може да се отпусне да разговаря свободно на езика.“

Бисера Крумова,

Курсист по английски език за пътувания и бизнес комуникация

„Джо Анна Гейтс е прекрасен преподавател и човек! Респект!“

Теменужка Найденова,

Курсист по английски език за пътувания и бизнес комуникация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.