преподавател Алегро Виваче

Мистър Джейк Форд е артистичният псевдоним на новия ни колега Юлиан Пишев. Той е преводач и преподавател с над двадесет години опит в работата с английски език. Още на петнадесет години започва да превежда филми във филмотечно кино „Дружба”. Намира голямо удоволствие в това занимание и до днес смята работата с езика за забавление.

Завършил е Английска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. Учи две години в Канада и САЩ. През 2001-ва година завършва магистърска програма „Стопанско управление”, а през 2006-та -магистърска програма „Конферентен превод” в СУ. Работил е пет години като акредитиран преводач за институциите на ЕС. Преподавал е две години на ученици от гимназиален курс. Работил е с американски доброволци в Корпус на мира на САЩ в продължение на 6 години.

През 2014-та завършва курс по теория и практика на сугестопедията и десугестивното обучение към Център за Класическа Сугестопедия „Алегро Виваче“. Сугестопедията се явява естествено продължение на неговия стремеж към вътрешна хармония и хармония в общуването. Вярва в ученето като процес на взаимно обогатяване. Извън преподаването и работата с езика, Юли получава своето вдъхновение от контакта с природата.

Добре дошъл!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.