Вера Бабич

Представяме ви преподавателката по руски език със сугестопедия – Вера Бабич. Щастливи сме, че един от най- желаните и разпространени езици – руският, ще достигне до вас под зорката грижа на талантливата рускиня, която с щастие приехме в екипа на „Алегро“.

Руският е роден език на Вера. Тя е завършила „Таврический национальный университет им. В. И. Вернадского“ по специалността Преподавател по руски език и литература в катедра „Руски език като чужд” (Русский как иностранный).

Още в университета се насочва към преподаване на руски език като чужд. Пише дипломна работа „Междукултурна комуникация в процес на преподаване на руски език като чужд“. Има опит като журналист и редактор в Санкт Петербург. Давала индивидуални и корпоративни уроци по руски език като роден и като чужд език. През 2014 г. се премества в София.

Тук, в „Алегро Виваче“, се среща със сугестопедията. Възхитена е от големите възможности на методиката и започва да се учи за сугестопедагог. Успешно преминава обучението и започва преподавателска дейност в центъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.