училище Артис

Имаме удоволствието да ви представим ЧСОУ по изкуства и чужди езици „Артис“, което пердложи на своите ученици 8-седмичен курс по Италиански език със Сугестопедия, проведен от екипа на „Алегро Виваче“.

Сугестопедагогът от „Алегро Виваче“ Крум Георгиев се справи блестящо със сериозното предизвикателство да проведе един необикновен курс по италиански език в група от 18 ученици на възраст между 14 и 19 години.

ЧСОУ по изкуства и чужди езици „Артис“ е основано през 1999 г. и е член на Българската асоциация на частните училища (БАЧУ) – гарант за качествено образование.

ЧСОУ „Артис“ предоставя обучение по чужди езици и изкуства, съобразено с най-новите тенденции в европейското образование и е сред училищата, работещи по европейски програми. ЧСОУ „Артис“ е включено в европейската училищна мрежа Еuropean School Net, ръководена от Комисията по образование и култура на ЕС и редовно участва във виртуални уроци с комисарите на Европа и международни инициативи от областта на изкуството, екологията и интеркултурното образование, както и в световната програма на ЮНЕСКО за интеркултурно обучение Mondialogo.

Многобройните инициативи в областта на изкуството (изложби, концерти, съвместни прояви), междуучилищните проекти с партньори от други европейски страни, участието в международни семинари, пленери и училищен обмен, както и специфичната учебна програма с интеркултурен аспект, превръщат „Артис“ в едно привлекателнo училище, чиито възпитаници се реализират навсякъде по света.

В училището се обучават деца, насочени към художествена и хуманитарна изява, като равностойно в колектива се интегрират деца на различни възрасти (от 6 до 19г.) от всички слоеве на обществото и деца със специални образователни нужди, деца на чужденци и деца от смесени бракове. Това създава неповторима атмосфера, в която децата растат заедно и се учат да си помагат, учат се да приемат равностойно всеки, независимо от различията помежду им.

Към официалния сайт на ЧСОУ по изкуства и чужди езици „Артис“ – http://www.lyceum-artis.eu/

 

3 коментара за “"Артис"- училището по изкуства и езици, което отвори вратите си за Сугестопедията

  1. Pingback: Google
  2. Pingback: yasam ayavefe
  3. Pingback: yasam ayavefet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.