отворени врати

В „Алегро Виваче“ нямаме търпение да дойде събота, защото тогава ще разтворим широко вратите и сърцата си за всеки, който иска да изпита магията на Сугестопедията!

Точно в 16 часа ще започнем съвместно приключение със своите гости, твърдо решени най- накрая да се докоснат до същината на метода. Ако прогнозата за дъжд не ви притеснява, а любопитството надделява над желанието за съботна отмора, то можете да се оставите напълно на програмата, която сме създали за вас.

Ще можете да влезете в истински сугестопедични часове по испански, френски, немски и английски език и сами да откриете колко прекрасно различна от всеки познат метод на учене е Сугестопедията. Имаме стриктен план за това как да ви очароваме, вдъхновим и развеселим, но като начало ще се нуждаем от присъствието ви в уречения час.

Изборът ни на дата за този специален ден никак не е случаен. 26-септември е Европейският ден на езиците и всички сугестопедични центрове ще празнуваме щастливо и на патерици красотата на словото на Стария континент като ви посрещнем в „Ден на отворените врати в сугестопедичните центрове“.

Последвайте сърцето си, ние ви очакваме!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.