Работа при нас

 

 

 

СПОНСОРСКА ПРОГРАМА ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ-СУГЕСТОПЕДИ

 

 В момента търсим  преподаватели по немски, френски  и английски език. 

      

Център по класическа сугестопедия „Алегро Виваче“  обявява спонсорска програма, покриваща разноските за обучение, както и предложение за дългосрочно сътрудничество с одобрените кандидат-преподаватели, които преминат успешно четирите модула на обучителния курс.

 

 Ставайки част от сугестопедичния екип на „Алегро Виваче“, Вие ще имате възможността да доразвивате придобитата квалификация в отлични работни условия.

 

      Обръщаме се към всички вас, вдъхновени, търсещи и отдадени професионалисти, с покана да се присъедините към нашия екип. В случай, че преподавателската работа е Вашето призвание и имате желание за развитие в областта на десугестивната педагогика, моля заявете желанието си за участие в нашата спонсорска програма.

 

Изпратете ни вашето професионално резюме, придружено от мотивационно писмо и копие от диплома за професионална квалификация на e-mail адрес:  visit@suggestopediabg.com.

 

       Нека обединим потенциала и усилията си, за да продължим делото на професор Лозанов. Нека бъдем преподавателите, които ще спомогнат за създаването на едно ново общество. Очакваме ви!

 

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар