Искра Моканова

 

iskra_mokanovaИскра е завършила гимназия в паралелка с профил Английски език и Социални дейности във Великотърновски университет. Любовта ѝ към пътуването и срещите с нови хора я отвеждат първо в Женева, а след това в Лондон, където тя живее и работи общо пет години.

 

Страстта ѝ към английския език я вдъхновява за преподавателска дейност и тя придобива CELTA – сертификат на Кеймбридж за преподаване на английски на възрастни. Още със започването на обучението си в сферата тя разбира, че преподаването е не само вълнуващо и магично – то е нейното призвание.

 

Преди да се присъедини към екипа на Алегро Виваче тя преподава четири години в Китай. Искра изпитва силно влечение към сугестопедията като метод на преподаване от момента, в който узнава за нея.  Опитът ѝ като преподавател я убеждава в скритите заложби на човека и тя мечтае за учебна атмосфера наситена с любов, изкуство, хармония, свобода и усмивки, за да могат тези заложби да бъдат отключени.

 

Убедена е, че именно сугестопедията е начина, по който това може да бъде най-лесно постигнато, защото това са всъщност и нейните основи.

 

Виж още: отзивианглийски език

 

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар