Сугестопедични езикови курсове за деца

 

- Как се пише любов? – попита Прасчо.

- Тя не се пише, тя се чувства… – отвърна Пух.

                                                                                      Мечо Пух, А.А.Милн

 

 В „Алегро Кидс“ към учениците подхождаме с вярата, че имат неограничен потенциал, който успешно разгръщаме в атмосфера на творчество и добронамереност, чрез средствата на изкуството. Децата научават чужд език с лекота, удоволствие и радост. Обучението е приятно изживяване, което спомага за бързото усвояване на езика и развиване на говорните умения на учениците. Не по-малко важно за нас е, че децата се учат още на уважение и учтивост, на общуване и културно поведение.

 

Детската и училищна сугестопедия д-р Лозанов разглежда като Превантивна сугестопедия. Доказано е, че методът се отразява върху цялостното развитие на детето -  намалява агресивността, повишава самочувствието и спокойствието на децата, развива творческите им заложби и запазва естествената им любов към знанието и ученето.

 

Отличителни характеристики на нашите курсове: 

• Началното обучение по четене се извършва по оригинална сугестопедична методика.
• Материалът от учебниците мотивира учениците едновременно да учат и да играят, да експериментират с езика, да овладяват процесите на комуникация и групова интеракция, както и да получават естетическо възпитание и радост от красивото.
Класическата музика и концерти са едни от основните художествени средства, които помагат за усвояването на по-голямото количество материал.
• Работи се едновременно за усъвършенстване на уменията за говорене, слушане, четене и писане на чужд език.
• В обучението се използват специално разработени авторски учебни материали от екип от специалисти, под ръководството на доц. д-р Галя Матева, дългогодишен сътрудник на д-р Лозанов в Института по сугестология. Автор на учебниците е Мила Матева сугестопедагог с допълнителна квалификация на Университета Кеймбридж (CELTA).
• Постепенно в обучението се интегрират учебни материали на издателствата Oxford и Cambridge. Започва подготовка за детските изпити на Cambridge – Starters, Movers, Flyers.
• В края на обучението децата полагат тест и получават сертификат за завършено ниво спрямо нивата на Общата европейска езикова рамка.

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар