Андриана Димитрова

 

 

Андриана ДимитроваАндриана е преподавател по английски език с над 15 – годишен опит в обучението. Разнопосочността на целевата група дава възможност за широта на използвания езиков обем и приложението му. Тя е филолог, увлечен от красотата на изказа на езика и възможностите, които той предоставя за професионална изява и реализация.

Андриана завършва английска филология във Великотърновския Университет „Св.Св. Кирил и Методий”.

Планините – нейното любимо място, я отвеждат към още по-специализирана терминология на туристическа и катераческа литература и преводи. Любовта и близостта с природата дават своя положителен езиков резултат.

Любов, свобода, принципите част – цяло, цяло – част и частта чрез цялото, принципът за златното сечение (налично навсякъде в природата), убедеността на преподавателя в магическото във всяка среща, огромността на езиковия обем, както и класическата естетиката и красотата, вплетени в обучението – толкова естествени природни закони, но и закони на сугестопедията – са онази огромна притегателна сила, която грабва Андриана още от първия момент и държи в прегръдката си и до днес. Преживяването, невероятната емоция и „тръпка”, са онези ежедневни допълнения, без които тя вече не може.

След като се обучава и сертифицира като сугестопедагог през 2012 г., Андриана започва да преподава в Център по класическа сугестопедия „Алегро Виваче”.

 

Виж още: отзиви, английски език


 

 

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар