Курсове по италиански език

 

Сугестопедичен курс по италиански език.

 

Buongiorno signore e signori!

  Ciao Italia!

          Buongiorno principessa!

 

Ако разпитате хора от различни държави по света защо учат италиански, по-голямата част от тях със сигурност ще ви отговорят „За удоволствие!”.

 

Защо?

 

Perché è la lingua dell’amore e della musica! Защото някои от тях мечтаят да се изгубят по уличките и площадите на Рим от филмите на Фелини. Други копнеят да обиколят бутиците на улица „Монтенаполеоне” в Милано, след което да се потопят в магията на „Травиата” в Ла Скала. Трети да се насладят на шедьоврите на Леонардо, Тициан и Караваджо в галерията „Уфици” във Флоренция. Четвърти просто обожават прочутите сушени домати от Саленто, сардинското пекорино, прошутото от Парма, неаполитанските дзити с рагу и тирамису от Венето.     

 

А вие защо искате да учите италиански?

   

Каквито и да са мотивите ви, стегнете куфарите за 5-седмично пътешествие по пантофи, по време на което ще се потопим в красотата на италианския език, култура и начин на живот – ще четем Данте, ще слушаме Пучини, ще се маскираме за карнавала във Венеция, ще танцуваме като София Лорен, ще общуваме, ще играем, ще творим, ще фантазираме, ще се чувстваме прекрасно.

 

А в края на това 5-седмично приключение ще открием, че можем да говорим, четем и пишем свободно на италиански език.

 

Siete pronti? Andiamo!

 

Сугестопедичният курс по италиански език се състои от 100 учебни часа (25 дни по 4 часа дневно), в групи до 12 души.

Работи се по специално разработен сугестопедичен учебник и специално разработени допълнителни материали.

Учебният процес има четири редуващи се етапа: въведение, активен и пасивен концертен сеанс, разработка и представяне. Във всеки един от тези етапи на обучението и по време на всеки момент на общуването седемте закона на сугестопедията/резервопедията се спазват едновременно и неотделимо един от друг.

Резултатите от обучението са свободно използване на езика в ситуации от ежедневието с боравене с активен речник от около 2000 думи и използване на основни граматически структури.

 

Обучението е изпълнено  с много радост, лекота и забавление – без умора, без домашни работи, в атмосфера на релаксираща и вдъхновяваща среда.

 

Участници от всички възрасти и с всякакви професии постигат отлични резултати. Гаранция за многократно завишени резултати има при 100% посещаемост.    

 

Предстоящи групи:

 5 юни 2018 – италиански език – основно ниво – вечерна група – от 18:30 – преподавател Мая Райкова 

 

Групите са от 6 до 13 курсисти. Записването става след провеждане на входящ тест-разговор с преподавател-сугестопедагог. 
При 5 или по-малко на брой курсисти учебния план се покрива по индивидуална програма, с хорариум 80 учебни часа.

 

към: ЗАПИСВАНЕ

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар