Радмила Христова

 

radmilaРадмила завършва английска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и още докато учи започва да преподава на малки деца и тийнейджъри. По това време осъзнава, че  образователната система има нужда от промяна и спешно „лечение“ с хуманни средства. И отдава няколко години от живота си на каузата ученето да е приятно занимание за всички – поне в нейните часове.  

 

След като за няколко години се отдава изцяло на друга своя страст – писането и лайфстайл медиите – Радмила се връща към преподаването през 2014 г., когато открива, че проблемите в образователната система не са нещо, което е загърбила, а наследство, което е оставила на децата си. Тя се обучава за сугестопедагог и вече е част от семейството на  „Алегро Виваче“.    

 

Мечтата на Радмила е всеки един урок да е „златен век“ – както сина й нарича забавните дни в училище. Сугестопедията я спечелва от пръв поглед – заради свободата, която дава на всеки един, докоснал се до нея, заради възможността да разкрие скритите резерви на човека, да отключи креативното начало и да даде вяра на всеки един в собствената му сила. И всичко това в среда на любов и толерантност под акомпанимента на класическото изкуство. Отговаря на името Robyn Springblossom.

 

Виж още: отзивианглийски език

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар