Ирина Димитрова

 

irina-bigИрина Димитрова е завършила френска филология в СУ „ Свети Климент Охридски“. Тя има десетгодишен стаж като преподавател във френската образователна система. Има богат опит в обучението по френски език като роден и като втори език.

 

През цялото време е прилагала и обогатявала познанията и уменията си в разнобразна и динамична международна среда, обучавайки деца на възраст от 3 до 12 години. В последните три години работи с възрастни и деца и преподава френски като чужд език.

 

Любовта й към танците и връзката й с българсия фолклор я отвеждат и към множество писмени и устни преводи на танцова тематика.

 

Ирина се запознава със Сугестопедията по време на следването си, но истински я открива за себе си през 2012 година. Това, което я грабва и вдъхновява в методиката на проф. Лозанов е умелото съчетание между педагогика, психология и изкуство, и възможността човек да се обучава по хуманен начин в атмосфера на любов и уважение към личността му.

 

След като се обучава и сертифицира като сугестопедагог, Ирина започва да преподава в Център по класическа сугестопедия „Алегро Виваче”.

 

Интересува се от танцово изуство и психология. Особено много цени семейните празници и българските традиции. Обича да учи нови езици, да пътешества из България и да прекарва свободното си време сред природата.

 

Виж още: френски език

 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар