Запознайте се с преподавателя Джо Анна Гейтс

 

JoAnnaGates_AllegroVivace 

 

Преподавателят по английски език Джо Анна Гейтс е най-новото попълнение в екипа на “Алегро Виваче”. Любовта към ученето и преподаването на чужд език я довежда у нас, на хиляди километри от дома й в САЩ. 

 

Опитът й включва участието в международни образователни доброволчески мисии, в които тя открива страстта си по преподаването. След като завършва CELTA, Cambridge certification за преподаване на английски език на възрастни, тя се запознава със метода Сугестопедия и веднага разбира, че иска да го усвои и да преподава според принципите му. 

 

Личният й опит на възрастен човек, който изучава чужд език й помага да осъзнае, че тази мисия е възможна и в пъти по-приятна чрез радост, игри, музика и изкуство. Именно търсенето на по-добър начин за учене и преподаване среща Джо със Сугестопедията.

 

Освен преподаването, Джо обожава и пътуването и срещите с нови хора. Именно любопитството я кара да напусне щатите и да предприеме обиколка на Балканския полуостров, която включва и България. Идеята да заживее в България я вдъхновява и след сертификационното си обучение за преподавател, тя избира да остане у нас като преподавател в “Алегро Виваче”.

 

Курсистите в първите й групи са очаровани от нейната естественост, грижа и отзивчивост. Следват отзиви за работата й, които я карат да се гордее и още веднъж да си даде сметка, че преподаването метода е нейно призвание.

 

Ето какво споделят курсистите ни за нея: 

 

Курсът по бизнес английски език беше приятно и полезно изживяване. Харесва ми формата на обучение – без стрес и притеснения. Човек може да се отпусне да разговаря свободно на езика.

 

Бисера Крумова

Курсист по английски език за пътувания и бизнес комуникация

 

 

Джо Анна Гейтс е прекрасен преподавател и човек! Респект!

 

Теменужка Найденова

Курсист по английски език за пътувания и бизнес комуникация

 


 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар