Ваня Щерева за ученето на английски език по метода сугестопедия

 

Щастливи и благодарни сме за невероятните обратни връзки, които получават преподавателите ни за своята работа. 

 

Един от последните отзиви, които споделяме с вас е този на писателката и музикант – Ваня Щерева. Не само, че получихме нейната прекрасна обратна връзка, но и случайно имахме възможността да наблюдаваме нейно интервю по повод 24 май, в която тя разказва за това как метода й е помогнал да научи английски език. Откъс от интервюто можете да откриете в споделеното по-долу в статията видео.

 

“Беше вълшебно. Мина седмица от финала на нашия курс, всеки ден оттогава, между 10-13.30ч. си мисля как ли се забавлява новата група в момента… Завиждам им, че са свидетели точно в този момент на всичките находчиви превъплъщения на нашата Мис Стилуотър…   Липсва ми, знам, че по някое време ще се върна отново, май се пристрастих към този метод. Езиците не са ми сила, от години се боря с английския, и нищо. В нашето пътуване с Борислава Раленкова, точно на третия ден се престраших и започнах да връзвам изречения. Към края вече “мелех” неудържимо,  малко даже се притеснявах, че не давах думата на друг. Но то си беше по-силно от мен. Много благодаря за това преживяване, искам пак. <3″

 

А ето го и откъса от интервюто на Ваня Щервева пред Нова телевизия. Ако искате да гледате материала с по-високо качество, можете да го направите на страницата на самата медия ТУК.

 

 

Прочетете още:

Как актьора Калин Врачански избра сугестопедията

Курсове по английски език по метода сугестопедия 


 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар