Първите два курса по италиански език със сугестопедия в Пловдив са вече реалност

 

 

15356930_10154788381776369_1658130075_n

 

Първото пътешествие на пловдивчани из красотата на италианския език и култура, водено от сугестопедагога Крум Георгиев, вече приключи. За преживяването говорят отзивите на самите курсисти:

 

Обожавам тази система на обучение. Преминала съм и две нива на английски език, но това, което преживях с италианския език и Крум Георгиев трудно може да се опише с думи. Съкровеното ми желание е да може някого и детето ми, което е на 11 г. да попадне на такива преподаватели и преди всичко прекрасни хора. “-  Ваня Гирагосян

 

“Благодаря за страхотното преживяване. Благодаря на синьор Ерос / Крум Георгиев/ за професионализма, за любовта му към сугестопедията, без която няма как да се случат  нещата толкова добре, и вдъхновението, което ни даде, за да се влюбим в италианския език и култура. Благодаря за истински човешкото отношение! За мен е чест да познавам хора като него! И благодаря, че точно той беше мой учител, ментор и приятел, в това незабравимо пътуване, изпълнено с много забавления, знания, смях и емоции! Благодаря за всичко Алегро Виваче! Angela :) “ – Ангелина Петрова

 

“Най-прекрасното преживяване в моя живот! Разбрах за себе си много важни неща, преборих други, започнах да рисувам, да пея, да творя и най-важното – смятам, че повиших живота си с това, че мога свободно да водя разговор на италиански език, да чета и пиша. Намерих и опознах нови хора, сприятелих се с тях. Sono gratissima!”  – Гинка Николова

 

Още отзиви от  курса можете да откриете на страницата ни. А ето го и нашия разказ за прекрасното ни преживяване в Пловдив.

 

По покана на партньорите ни от образователен център „Carpe Diem“„Алегро Виваче“ осъществи сутрешно и вечерно обучение по италиански език чрез метода на проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева. В уютната къща на  „Carpe Diem“, намираща се на ъгъла на ул. „Пролет” и ул. „Антим I”, в самото сърце на античния град, в продължение на пет седмици двадесет и един курсиста се научиха да разбират и говорят на италиански език в ежедневни ситуации, запознаха се с историята, георграфията и културата на Италия, пяха оперни арии и любими популярни песни, актьорстваха, танцуваха, готвиха, рисуваха, съчиняваха стихове, смяха се и неусетно чрез красотата на сугестопедията преодоляха свои страхове и ограничения, разкривайки резервите на личността си.

 

15502638_10154788389051369_707139990_o

 

От самото обявяване на курса желаещите да се включат във вечерната група по италиански език бяха толкова много, че не бе възможно да включим всички в обучението, така че с партньорите ни от „Carpe Diem” вече обмисляме организирането на следващ курс през пролетта.

 

Гордеем се с високите езикови резултати, постигнати от участниците на финалните тестове, които не биха били възможни без разкриването на творческия им потенциал и без приятелството, което се роди между тях. В хода на  обучението те приготвиха сами и споделиха помежду си кулинарни специалитети от Италия, сътвориха картини, колажи и миниатюри от пластелин, изразяваха се свободно със слово, пеене и танц и като кулминация на своето петседмично италианско пътуване създадоха и изиграха две разкошни авторски пиеси на италиански език. Радостта от ученето с лекота и укрепването на вярата в собствените им възможности доведоха до желанието им да продължат изучаването на езика в следващо ниво. 

 

Сугестопедичното приключение в Пловдив се проведе под ръководството на преподавателя-сугестопедагог Крум Георгиев – Signor Eros. Ето и неговите думи след края на курсовете:

 

“Благодаря на курсистите от Пловдив за това, че отвориха сърцата си и ми се довериха, давайки ми възможност да ги запозная със сугестопедията и да споделя с тях любовта си към италианския език и култура. Благодаря им за всички споделени моменти на вдъхновение, грижа един към друг, лекота, смях. С тяхна помощ научих нови неща за себе си и работата си и виждам нови хоризонти за развитие. Благодаря на колегите от „Carpe Diem“ за поканата, за прекрасния, слънчев дом, който предоставиха за провеждане на обученията, и за госторприемството. Благодаря на Алегро Виваче, че застанаха зад проекта. Благодарен съм на Signora Elena Sciascia за прекрасния пристан. Благодаря на Пловдив, че ме зареждаше с красота и любопитство и ме срещна с нови приятели. До нови срещи!”

 

15451363_10154788406886369_285424773_n

 

Повече за предстоящите курсове по италиански език  можете да видите ТУК.

Другите ни езикови курсове можете да видите в КАЛЕНДАР.


 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар