Научете повече! От нашите партньори от “Академика БГ”

 

 

 safe_image.php

 

 

 

С удоволствие ви представяме нашите приятели и партньори от “Академика БГ”.

 

Уеб-издателството Академика БГ поддържа група сайтове, насочени към младежката аудитория: akademika.bg, studentcity.bg, tonus.bg и onlinematura.com.

 

В своето развитие компанията се води от идеята, че позитивизмът е печелившата позиция – в ежедневието, в бизнеса и в комуникацията на всички нива. В екипа наред с опитните експерти работят и много млади хора, които имат желание да се развиват в сферата на образователния и кариерния мениджмънт.

 

На широка обществена подкрепа се радват организираните от нас събития. В Националната кампания „Бъди грамотен“ до момента са се включили 23 000 души в общо 95 състезания по правилно писане.

 

В Eдновременното рецитиране на „Аз съм българче“ на 1-ви юни вече две поредни години участват по 30 000 деца от цялата страна.

 

С интерес се посрещат и новите инициативи на Академика БГ -“Зелена олимпиада” и “Легендите на България”. Патрон на Зелената олимпиада е министър Нона Караджова. Първото издание на инициативата обхвана ученици от 1. до 12. клас и се проведе изцяло онлайн на сайта zelenaolimpiada.bg.

 

Друга зелена инициатива е “Екомеждучасие – Моят зелен град”. Тя се реализира от системата на Кока-Кола България и Академика БГ.

 

В края на 2012 г. Академика БГ организира първата IT седмицаТя бе открита от президента Росен Плевнелиев и се проведе в Техническия университет в София.

 

През 2011-2012 г. Академика БГ организира конкурса за рисунка и есе “Какво знам за Антарктида”. В него се включиха над 350 деца от  цялата страна.

 

От 2011 г. Академика БГ прави класацията „Заглавие на годината“.

 

Компанията работи активно със студентски организации и всяка година предлага стажове за студенти. Първата стажантска програма на Академика БГ завърши с издаване на книгата „Да сготвиш новини“, посрещната с огромен интерес от медиите.

 

Дейностите на компанията са насочени основно към активната част на обществото – младите хора, студентите и преподавателите, както и към децата и техните родители. От 2009 г. насам Академика БГ се утвърди като медиен лидер в образователната сфера и се доказа като компетентен и коректен партньор.

 

 

 

Към Akademika.bg ->>>

 

 


 
 
2018 Allegro Vivace Suggestopedia Center. Всички права запазени.
^ Back to Top

С тази форма, Вие може да препоръчате страницата на Ваш приятел

Вашето име*

Вашия Email*

Email на вашия приятел*

Коментар